Ben

Pels qui no conegueu l'escriptor Ben Brooks: va néixer a Gloucestershire l'any dels nostres JJ.OO, i ha tingut temps de publicar cinc noveles: Grow Up, Fences, An island of fifty, The Kasahara School of Nihilism i Lolito. Va viure un temps a Barcelona, pero ara té casa (i nòvia) a Berlín. Tot això ens ho explica aquesta nit al Caràcter.

Sobre els seus llibres: "Quan llegeixo altres escriptors penso: wow, això és una novel·la, jo no puc fer això. No m'agraden els meus propis llibres. Són realment dolents".

Sobre els e-books: "Els odio".

Somnis: "No els expliquis mai, a no ser que els sàpigues resumir en una sola frase".

Temps lliure: "Passo la meitat del temps veient pelis de Judd Apatow, i l'altra meitat veient documentals dels estralls de les drogues dures a les comunitats rurals americanes. És reconfortant veure com les coses xunguíssimes li passen també a altres persones. Es com estar al llit mentre plou".

Sobre el seu doppelgänger: "Resulta que hi ha un Ben Brooks que escriu sobre tecnologia o alguna merda així. Una nit em vaig emborratxar i li vaig enviar un mail per conèixe'l i em va dir que estava molt ocupat i que no tenia temps per a mi, bla bla".

Sobre internet: "Estem tan acostumats a tenir-ho tot de forma instantània que ja no sabem ser pacients, i això ens fa infeliços".




Estilisme Bibiana:
Caçadora American Vintage
Jersei: Scotch & Soda per a Boo (Bonavista, 2)
Botes: Lacoste Live!
Bossa: BF by Beatriz Furest

Fotografia: Patricia Burrieza