WE DID IT FIRST

Tots recordem les primeres vegades. El primer petó, la primera feina, la primera graduació, el primer viatge en avió, el primer embaràs, el primer èxit o el primer fracàs. També sabem que Thomas Edison va inventar la bombeta, Marie Curie va descobrir la radioactivitat, Mark Zuckerberg va crear Facebook. I que René Lacoste va ser el primer en construir una llançadora de pilotes + una raqueta d’acer, lleugera i resistent + el primer en creure firmament que un logo podia perfeccionar una peça de roba.

Amb thecreative.net també hem volgut ser els primers = som la PRIMERA plataforma enfocada a la creativitat amb el millor talent emergent vinculat a Barcelona. El primer mapa interactiu format per artistes i creatius que també han sabut marcar la diferència.

La Júlia Solans = la primera artista que ha convertir la mala llet en il·lustracions d’estètica infantil i multicolor. 

El Gerard Estadella = el primer DJ que es va passar a la fotografia de nit, i va convertir les fotos de festa en un fenomen digital.

El Borja Martínez = el primer dissenyador en crear un estudi (Lo Siento) especialitzat en la tipografia experimental. 

El Chamo San = el primer artista en elevar el traç a llapis a referència i corrent artística, sobretot en publicitat.

La María Corte = la primera artista en mostrar l’erotisme a través de formes geomètriques i anguloses, perquè no sempre erotisme = sinuositat. 


Stay tuned to know who also did it first!
Meet the crowd, meet thecreative.net.