3,2,1 BOOM. The Barcelona Of Outstanding Makers party!

Divendres 20 de novembre. 20.30h, Casa Gràcia. 70 membres de thecreative.net escollits a l’atzar. 7 creatius i les seves 10 apostes. El marc = la BOOM Party = Barcelona Of Oustanding Makers. I l’objectiu? Fer comunitat. Conèixer-nos, explicar i personificar el projecte. Navegar i descobrir –junts- el funcionament de la plataforma. Compartir novetats i demostrar que thecreative.net no només és una plataforma online, és un projecte de 360 graus. I de passada, aprofitar per fer una mica el gamberro amb l’excusa de que tot quedava en família. Perquè hi quedava, no?

Les primeres en arribar a la cocteleria de Casa Gràcia van ser les il·lustradores Júlia Solans i Sofía Schizas. I podem assegurar que no van ser les primeres en marxar. Després els d’Outro Studio, el Michel Angelo de Superexpresso, el Jordi de Nomad Coffee i la María i el Javier de l’estudi Reskate. Si es coneixien d’abans? En principi no. Si serà la última festa que passaran junts? Segurament tampoc. 

Més tard va arribar el Christian de Bambino Piccolino. Sentit de l’humor, enginy i accent andalús. Els de l’estudi Coda no van trigar gaire en afegir-se a la conya. I molt menys els Venga Monjas, que corrien amunt i avall, marxaven i tornaven per no perdre’s les reaccions de les bombes que acabaven de llençar. I sí, érem plenament conscients que la cosa aniria així des de molt abans que apareguessin per allà. 

El Javier de Lobulo va arribar tard i no sabem si en algun moment va arribar a marxar. L’Ivan Surinder aprofitava per convidar al Tandoor a tots els que li preguntaven pel restaurant. La Marina Capdevila, el Chamo San, l’Amaia Arrazola, el Guim Tió i la Judit de Dos Grapas no es van separar ni un segon. L’Aimar Molero, la Mireia Rodríguez i el Gunsal de BeGun es buscaven dins de la plataforma. I s’emocionaven al trobar-se. La que no es va emocionar tant va ser la Carol Peña del blog de Miss Hedwig. A la seva fitxa hi posava que tenia més de 40 anys. Error nostre. La sang no va arribar al riu.

El Dizy Diaz, l’Adriana Eskenazi i el Chema Peral per una banda. El Josep d’Aparentment, el Paco Chanivet i el César Segarra per una altra. O era al revés? Tothom parlava amb tothom. Es formaven grups, es dissolien i se’n formaven d’altres. Tots volien saber què feia el del costat. Fotògrafs, il·lustradors, pintors, músics, cuiners, arquitectes, humoristes, dissenyadors gràfics i industrials. Es respirava un ambient especial. Curiositat, pel projecte i pels companys. Entusiasme, camaraderia. Emoció. I el sentiment de formar part d’un projecte comú. D’una comunitat creativa que creix a diari. I en la què l’objectiu és unir forces, desdibuixar fronteres entre disciplines. Connectar i interconnectar talent. I enfortir el sector creatiu.

La BOOM party a Casa Gràcia va aconseguir transformar la comunitat online creada al voltant de thecreative.net en un col·lectiu 100% real. Aquesta ha estat la segona quedada. Ja som més de 1.000 creatius i la intenció és que TOTS ens acabem veient les cares. Ara sí, comença el compte enrere. 

Meet the crowd, meet thecreative.net.

Stay tuned!