Come, All Ye Faithful

La cita era a les 17h a l'Arts Santa Mònica, i mentre el Conrad començava a dibuixar al finestral que dóna al carrer, a la terrassa de dalt feien proves de so La Iaia. Després tocarien també Èric Fuentes i El Último Vecino. Bon ambient. A les 19h i poc la cua davant el MèdiaQuiosc era llargueta; vam obrir portes i vam posar-nos còmodes, cadascú on li va donar la gana, per xerrar una estona amb el Conrad Roset. Aquella nit l'entrevistàvem a Caràcter, i la trobada era una mena de warm-up informal.
L'Ernest de La Iaia va quedar-se amb nosaltres una estona, i també eren per allà el Chamo San, els Venga Monjas, Reskate, María Diamantes, ex alumnes del Conrad, tot l'equip del programa, companys de TV3, veïns despistats en bata, futurs il·lustradors...
El dia següent, aprofitant que encara era La Mercè, també hi van haver concerts: El Gremio, Fighter Pillow i L'Hereu Escampa.

Tant la xerrada com el concert els volem fer un cop al més, i els farem si tot va bé. Per portar el programa a la vida offline. Perquè és divertit. Perquè no costa res fer coses, si la gent s'anima i t'ajuda. Perquè és en obert i gratis (avisem a través de les xarxes socials), i així pot venir tothom que vulgui. Perquè així sabreu quines cares fan els que són darrere el Caràcter. Per què és un espai brutal, i com més viu (i viscut) estigui, més ens agradarà.

Si hi vas ser, busca't: potser et trobes a les fotos.


























Interiorisme: Marc Anglès