15 coses que et vas perdre si no vas venir a l’opening de thecreativeLAB

1- Un espai collonut on –a partir d’ara– hi passaran MOLTES coses = thecreativeLAB. Els nostres primers headquarters situats al local de Columbus BCN.
                     
2- Totes les parets plenes. Una exposició formada per 38 obres de 38 integrants del mapa.

3- La personificació del projecte. Talent recomanant talent. I la possibilitat d’interconnectar-lo en temps real. 15 x 10 = 150 creatius. 15 membres de thecreative.net seleccionats a l’atzar + les seves 10 apostes de futur van poder conèixer-se en persona + navegar per la plataforma per primera vegada.

4- Però la convocatòria va superar qualsevol expectativa i vam acabar sent més de 300 persones. La conseqüència? Tot l’equip de thecreative.net fent de cambrers. Perquè thecreativeLAB ja comença a ser casa nostra. I vosaltres = els nostres millors convidats.

5- La possibilitat de personalitzar el teu còctel i demostrar que la creativitat NO té límits gràcies al superbarman Javier Reynoso de Bodegues Torres, que va preparar + repartir els millors còctels de la ciutat.

6- El Max Colombo de Xemei als fogons, preparant-nos un rissotto espectacular. 

7- La millor música punxada pel Gerard Estadella. A les barres, Estrella Damm. I als postres, Mercès.

8- Una de les noies de la Paula Bonet i un dels cossos hiperrealistes dibuixats a boli d’en Chamo San. Magnetisme de la Marta Lafuente + versatilitat de l’Oriol Malet + siluetes abstractes de l’Albert Coma.

9- Del Pau Bonet, un bust groc i un estampat de cases geomètriques firmat per la Mariadiamantes. I de les Eskenaziencursiva un paisatge que parlava sobre una de les dues: “Laura in the sky with diamonds”.

10- Una de les singulars composicions de la Mirena Ossorno. Del Miquel Wert: blanc i negre, identitat i memòries. Uns dibuixets molt divertits de la Pilar Marcó, de la Carlota Juncosa i de l’Olga Capdevila. Una de les espectaculars fotografies de la Mai Oltra i una aquarel·la tallada a daus de la Sofía Schizas.

11- Del Marc Pallarès, una il·lustració 100% seva. Una editorial de moda del Carlos Montilla, una pintura de la Marina Capdevila i surrealisme amb tocs picassians de l’Oriol Roca.

12- El quadre més gran = el del Jordi Díaz Álama. I espectacular, també. I el més petit? Del Joan Casaramona. Humor i color firmat per Le Petit Mutant i per contraposició, la foscor penetrant del J.M. Funes. Hiperrealisme + tendresa de mà de la Joana Santamans. La ciutat, de nit, en 3 fotografies de Sànchez Sànchez. I també eren 3 els quadres del Pau Marinello. Crus. I commovedors.

13- Fosc, inquietant i MOLT magnètic = el quadre del Xavier González d’Ègara. Un retrat del model Linus Wordemann del César Segarra i unes il·lustracions d’àtoms i plutons multicolor de Superexpresso.

14- POP = Alejandra Atarés. Una escena irracional de la Denisse García. I de la Banessa Millet = tot un món dins d’una bombeta. Ironia de la Blanca Miró, dos nus a llapis fets expressament per la inauguració del Chema Peral. I del Miquel Aparici: una escultura de filferro en forma de felí.

15- I l'obra més premonitòria: un rellotge que marcava THE TIME IS NOW del Javier Jaén. Perquè si una cosa està clara és que el moment, és ARA.