Moritz Feed Dog

Un nou festival is in town. Només queda una setmana perquè comenci el Moritz Feed Dog, el primer Festival de Cine Documental sobre Moda de tota Espanya. I no podia venir de les mans de ningú més que dels culpables de que cada any passem la castanyada dins dels cinemes Aribau. Al darrere del Feed Dog s‘hi amaga tota la colla de l’In-Edit. I això només vol dir una cosa: encercleu-vos el calendari del 15 al 17 de maig. El resultat només pot ser collonut.

El meu abonament:

1. Dior and I = les 8 setmanes més intenses de Raf Simons. Diuen que serà el documental de l’any. Mostra TOT el procés de creació de la seva primera col·lecció d’alta costura dins de la maison. 


2. Twiggy: the face of the 60s = l’icona del Swinging London. Com i per què. La cara d’una revolució generacional. 


3. Traceable = l’altra cara de la moneda. Un documental sobre el fast fashion, la deslocalització i les condicions de treball a les fàbriques de moda del Tercer Món.


4. Mods, Rockers And The Bank Holiday Mythem = la moda que va néixer al carrer en forma de subcultura. La classe obrera millor vestida de la història. 


5. Notebook On Cities & Clothes = Yohji Yamamoto en estat pur. Probablement les millors reflexions sobre identitat, moda i art que escoltareu mai.