Let's walk together

El Pablo Baqué (fotògraf), en Julià Roig (dissenyador gràfic), l'Andrés Lozano i la Tatiana Boyko (il·lustradors) són Walk with me, un estudi especialitzat en mapes i guies no-convencionals. Volen explicar els barris emprant fórmules narratives diferents, fugint de la guia de carrers convencional.

"Buscamos formas de representar la ciudad que estimulen la memoria y la emoción, para establecer un vínculo con el lector. No todos los mapas merecen llegar a papel, y creemos que es un honor que hay que ganarse".

Per dur a terme la seva idea, els Walk with me s'han rodejat de noms interessants de la il·lustració. Així, trobem el Born de María Diamantes, el Raval de Reskate Studio, el Gòtic del Chamo San i a Cristina Daura dibuixant Gràcia. També hi ha Madrid, vist per Relaja el Coco, Guillermo Trapiello i Gonzalo del Val & Diego Delas.

El més curiós del catàleg és, potser, 'Goods of Spain' (darrera foto del llistat), un inventari sui generis de la gastronomia espanyola, molt més enllà de la truita de patata i la paella.