So long, farewell

Hem repetit molt una paraula el darrer any: gràcies. La dèiem molt als entrevistats, per tot allò que hem compartit, i ara us la diem també a vosaltres.

El Caràcter acaba aquest dijous. Dues temporades. Un any. Trenta-tres capítols. 125 noms amb les coses clares, que no es plantegen una altra manera de viure, ni de fer.
Disseny, cinema, art, fotografia, il·lustració, còmic, moda. I sobretot molta, moltíssima creativitat. En un moment on les disciplines ja no viuen soles, cal col·laborar, barrejar i provar coses noves. Trencar els compartiments estancs. Esborrar per tornar a escriure, i fer possible l'impossible. 

Així doncs, gràcies. Per veure'ns. Per obrir-vos a nosaltres. Per dir-nos el que us agradava i allò que no us agradava, i que ens va fer millorar. Per fer un tros de camí junts. Ens hem sentit lliures, afortunats i respectats. Hem fet el que volíem fer, i no hi ha sort més gran que aquesta. Les idees, com les flors, neixen a cada instant. Ens espera el següent projecte. 

Dijous serà un fins ara. Tornareu a trobar els noms darrere el Caràcter en altres aventures, i serà un plaer continuar explicant-vos coses, aprendre de vosaltres, comprovar que el talent no s'atura mai.

Barcelona, gener del 2015