Mario i Juanjo

Resulta que són molt amics. A mi ja em sonava d'haver-m'ho explicat un dels dos, però quan vaig estar davant d'ells ho vaig tenir claríssim. Havíem quedat una tarda a l'estudi del Mario Eskenazi, i abans d'arribar vaig anar a comprar amb l'equip unes pastes de tè a La Colmena, la pastisseria davant la parada de Jaume I. Per dur algo, que un no es pot presentar a les cases amb les mans buides. Em deien que La Colmena potser tancava pel tema de pujades de lloguer d'enguany, i tant de bo no sigui així.
Vam anar amb el paquetet de llaç a la mà com si fos un diumenge a casa els sogres, i el Mario ens va obrir i al minut ja estàvem com a casa. El Juanjo va arribar una mica més tard, i sense ni planejar-ho massa vam mig seure a una taula del despatx i ens vam possar a xerrar de disseny, amistat, crisis (les que serveixen per créixer i les que només fan mal), disseny, fer anys, dibuixos, Mariscal (bon amic dels dos), llibres, la vida.

Bibiana: samarreta de ratlles Humanoid, jeans Diesel i botes Madewell
Fotos: Patricia Burrieza