Al mar

Fa pocs dies vam passar el matí gravant a un bar de la Barceloneta* que es diu El Guindilla**. Això em va fer recordar alguna temporada de la meva vida en la que vaig voler viure a aquest barri. Tots els barcelonins crec que hem sentit curiositat alguna vegada per això de llevar-se, obrir la finestra i tenir davant el mar. Molts dissabtes al matí hi baixo a fer una volta, ben d'hora, em perdo a estones (sempre em perdo) i reafirmo la idea de com n'és d'especial, aquesta zona.
(*La Barceloneta era i és -més abans que ara- un barri de mariners, construït el 1753 per donar cabuda als habitants de la Ribera que havien perdut les seves cases, enderrocades per a construir la Ciutadella). 
(**Demaneu el secret ibèric amb chimichurri o el tataki de tonyina amb guacamole!).
 
Estilisme Bibiana: Jersei Hoss Intropia per Coquette, shorts denim Diesel, bossa i sabates Beatriz Furest
Fotografia: Patricia Burrieza