Life and childhood

Per a la Mònica Subidé, les aparences no enganyen. La seva obra mostra el pas del temps a través de la infantesa. El rastre del passat en el present. La infància com a refugi, però també com a origen de futurs temors.





Bed diaries

Cossos nus, llum càlida, autoretrats. Intimitat, sexualitat. I elegància, sempre. Les fotografies de la Lina Scheynus (Vänersborg, Suècia) són fresques. Reals. Autobiogràfiques, MOLT emocionals. I sense complexes. Viu a Londres des dels 16 anys. Ara, en té 34. Ha publicat a AnOther magazine, Vogue UK, The Plant, T magazine o Dazed and Confused. I s'ha convertit en un referent per a tota una nova generació de fotògrafs.









Natural beauties

Peter Lindbergh és fotògraf de moda, i una llegenda. Alemany de neixement, viu i treballa a París des de fa més de 20 anys. Defensor (i pioner) de la bellesa natural i dels editorials de moda amb storytelling. Els seus retrats  = atemporals. De dins cap a fora. De veritat. Ha fotografiat la personalitat de les millors models i actrius del món. Alguns fins i tot diuen que els ha retractat l'ànima. I la moda? Mai li ha interessat. A ell, el que sempre li ha apassionat, són les persones.