Happy Halloween!


Halloween o Castanyada? Jo, Yayoy Kusama. Al·lucinacions, excentricitat i psicodèlia. I moltes, moltes carabasses.







Emotion is everything

“I've always loved youth. Sometimes they are more adventurous, rebellious, other times they rebel against that by becoming almost boring, but they are always inspirational”

Willy Vanderperre

Raf Simons i Willy Vanderperre porten 20 anys col·laborant. Un, dissenyador industrial d'estudis i dissenyador de moda de professió. L'altre, fotògraf. Els dos, belgues, es van conèixer durant la dècada dels 90 i els va unir el respecte mutu + una mateixa obsessió per les subcultures i la joventut.







Women in soft light


La Johanna Stickland ha passat d’estar al davant a estar al darrere. Primer: model de Jil Sander, Chloé, Givenchy, Dries van Noten, Christian Dior o Yohji Yamamoto. Ara, fotògrafa. Amb només 14 anys ja era davant del visor dels més grans: Manuela Pavesi o Willy Vanderperre. El que més li agrada = fotografiar noies sota una llum suau. I el seu estil? Íntim i penetrant.





Aquí, l’entrevista que li van fer a Daily Metal.

Take your time


La Jen Collins és il·lustradora. És escocesa però viu a Toronto. Fa poc que ha descobert la ceràmica i des de llavors la utilitza per transformar el seu imaginari en objectes reals. Quan dibuixa diu que és impacient, ho vol tot al moment i acostuma a deixar-ho tot a mitges. Amb la ceràmica és diferent: el procés és llarg, deliberat. I especial.